Muisto kesästä 2: lupiinissa

By Iines

lokakuu 22, 2008

Avainsanat: ,

Category: Hyönteiset

7 Comments »

Mainokset

7 Responses to “Muisto kesästä 2: lupiinissa”

 1. En voi olla itse lisäämättä tähän kuvan postaukseen, että harmittaa tosi paljon tämän Monotonen suunnittelijan käsitys värien matchaamisesta toisiinsa. Tuolla saatesanoissa nimittäin lukee, että värit on suunniteltu matchaamaan valokuvan kanssa.

  Ja katin kontit! Tämän kuvan taustaväri ei kyllä minun värisilmäni mukaan mätsää yhtään kuvan kanssa, vaan lähinnä riitelee. Tausta samea väri ei ole sukuakaan kuvan raikkaille väreille. Uhh!

 2. Samaa mieltä, mutta kai tuosta kuvasta löytyy jostakin tämäkin sävy. Tummalla pohjalla lupiinin värit korostuisivat. Nyt ainakin minun näytölläni haalistuvat.

 3. Liisa, jos tarkkaan katsoo, tuota sameaa vihreää löytyy kyllä pieni piraus oikeasta alanurkasta, ja ehkä myös vasemmasta ylänurkasta. Ehkä musta tausta toisi tässä värit parhaiten esiin. Voi kun olisi semmoinen ominaisuus, että voisi valita itse kuvasta sen matchaavan värin taustaksi.

 4. Minä ainakin pidän näistä väreistä eli tausta ei häiritse mua ollenkaan. Kuva itsessään ja sen värit ovat ihastuttavat.

 5. Kuva on kesäisen ihana sekunnin murto-osalleen oikea-aikaisesti tallennettu muisto. Tausta on minusta ihan ookoo, tietysti olisi parannus Monotoneen jos voisi itse pipetillä katsoa värin minkä haluaa taustaksi.

  HAPPY CAPS LOCK DAY1

 6. Vai on Caps lock -päiväkin keksitty. 😀

 7. Oi hirveätä muuten, miten lilalta tuo lupiini näyttää tässä vanhassa monitorissa! Olen viime aikoina operoinut kuvia vain läppärin näytöllä, ja tämä monitorinäkymä on kyllä tumma ja söhryinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: