Lähekkäin, valovuosien päässä ja jokaiseen sattuu..

Mainokset

8 Responses to “Lähekkäin, valovuosien päässä ja jokaiseen sattuu..”

 1. Kuva kertoo, että lähelle on tultu. Olisiko sanojen aika.

 2. Katselin tuota Vanhassa raumassa istuskelevaa perhettä vaivihkaa, sillä perheellä oli selvästi tarina.. Nainen oli hyvin pukeutunut, mies vähän renttumainen, lapseen ei kiinnitetty mitään huomiota.

 3. Kaikesta huolimatta löysit hyvän kuvan, siinä ei sanoja tarvita. Ilmeestä näkee ettei kaikki ole nyt ihan kohdallaan…ehkä?

 4. Muistin oikeastaan tämän kesällä ottamani kuvan heti, mutta epäröin kun se on vähän epätarkka. Muutin sen mustavalkoiseksi, mikä sopii oikeastaan paremminkin ja se hieman peittää virheitä. 🙂

  Itse ajattelen, että vaimo on pojan kanssa tapaamassa miestä kaupungilla ja pyytää tältä vaikka elatusrahaa, mutta miehellä ei taida olla.. Kukaan ei huomaa lasta, kaikki ovat tavallaan yksin.

 5. Joskus on vaikea löytää yhteyttä, vaikka olisikin aivan lähellä. Ovat ehkä valovuosien päässä toisistaan.

 6. Mitä Iines tarkoitat sillä, että mv peittää virheitä? Värivirheet kyllä, mutta muuten uskallan olla eri mieltä kanssasi. Mv- kuvan säätö esim. värikuvasta on vaikeaa puuhaa, jos haluaa saada esiin sävykkään kuvan. Se on taitolaji, johon ainakaan mulla ei ole pitkäjänteisyyttä läheskään aina. Epätarkkuuksia, väärää tarkennusta, heilahtaneisuutta… niihin mv-kuva ei ”puutu”. Ne säilyvät ihan niin kuin värikuvassakin. Siksi olen vähän ymmälläni kommentistasi.

 7. Kiitos kommenteista!

  mari, tässä kuvassa miehen kasvot olivat oudon suhmuraiset tai epätarkat väriverisossa, josta syystä olen pantannut kuvaa. Mustavalkoversiossa tuo suhmuraisuus ei mielestäni näy, vaan naamavärkki on terävämpi. En siis perustanut ajatustani yleiseen ajatukseeni mustavalkokuvan ”helppoudesta”, vaan ajattelin vain tätä nimenomaista kuvaa.

  Yleensä ottaen kunnioitan mustavalkokuvaamista niin paljon, etten ole juurikaan siihen uskaltautunut, vaikka se on suuri kiinnostuksen kohteeni.

 8. Vähän sama homma täällä, mv vaatii taitoa ja rohkeutta. Kiitos selvennyksestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: